Līdz "BIZNESA LEPNUMS 2023" apbalvošanas ceremonijai vien nedaudz vairāk nekā nedēļa, tāpēc laiks sākt iepazīties ar pretendentiem!

Uzņēmums veido vides un telpu dekorācijas, kā arī audzē un piegādā dažādus puķu stādus, veic apstādīšanu, apstādījumu kopšanu un uzturēšanu. Kopš 2000.gada uzņēmums sadarbojas ar “Rimi Latvija” un no 2007.gada veido “Rimi” iekštelpu dekorācijas. Savukārt, no 2006.gada uzņēmums sadarbojas ar Jelgavas pašvaldību un kopj visus Jelgavas pilsētas izvietotos puķu podus. “I. Tiesneses, IU” darbība uzsākta 1996.gadā. Uzņēmuma sadarbība ir paplašinājusies, iekļaujot Mārupes novada pašvaldību, bijušo Ozolnieku novadu un vairākus privātus uzņēmumus, tostarp SIA "Možums Pro", kafejnīcu "Lienīte", u.c.

Sākot ar pavasara sezonu, uzņēmums specializējas tulpju audzēšanā, piedāvājot klientiem iegādāties līdz pat 20 šķirņu un krāsu tulpēm. 
Turpinot ar vasaras sezonu, uzņēmums piedāvā plašu viengadīgo un daudzgadīgo stādu klāstu. Klienti var izvēlēties no dažādu augu veidiem, kas piemēroti gan iekštelpu, gan āra apstākļiem. Uzņēmums nodrošina augus, kas rotā interjerus, iekārto terases un pagalmus, veidojot patīkamu vidi un iekārtojot tos ar dzīvo zaļumu.

Turpinot ar vasaras periodu, uzņēmums piedāvā vides apzeļamošanas un iekštelpu dekorācijas pakalpojumus. Tas ietver augu novietošanu, ziedu kompozīciju izveidi un citus estētiskus elementus, kas piešķir telpām un apkārtnēm pievilcīgu un svaigu izskatu. Uzņēmums izceļas ar radošu pieeju un spēju radīt unikālus dizaina risinājumus atbilstoši klientu vēlmēm un prasībām.

Ziemas sezonā uzņēmums koncentrējas uz sagatavošanās darbiem nākamajai sezonai. Tas ietver stādu audzēšanas plānošanu, jauno augu sēšanu un atjaunošanas darbus audzētavā, lai nodrošinātu svaigus un kvalitatīvus stādus nākamajā sezonā.

“I. Tiesneses, IU” induviduālais uzņēmums ir veiksmīgs uzņēmējdarbības modelis, kas sniedz klientiem augstas kvalitātes stādus, dekorācijas un kopšanas pakalpojumus visu gadu. Tā piedāvājot plašu sortimentu un radošas idejas, uzņēmums veicina skaistas un pievilcīgas vides izveidi. 

Šogad labiekārtota uzņēmuma teritorija, padarot to cilvēkiem pieejamāku, izveidojot atpūtas zonu un domājot par mazajiem puķu mīļiem, plānots izveidot bērnu stūrīti, lai ikvienam klientam būtu ērti un patīkami iepirkties.
Taču tas ir tikai sākums, jo ir plānots lielāks ieguldījums nākotnē – attīstīt kurināšanas sistēmas un siltumnīcas, lai uzņēmums spētu nodrošināt klientiem puķes vēl ilgus gadus. Šī investīcija ir solis uz priekšu, lai turpinātu priecēt mūsu klientus ar svaigām un skaistām puķēm vēl ilgus gadus.

Vairāk informācijas par uzņēmumu atradīsiet šeit: APSTĀDI