Līdz "BIZNESA LEPNUMS 2023" apbalvošanas ceremonijai vien nedaudz vairāk nekā nedēļa, tāpēc laiks sākt iepazīties ar pretendentiem!

Mēs esam Andris, Debora, Gabriela un Fredis – tuvas un radniecīgas dvēseles, kuras palīdz padarīt SIA "Obelisk Farm" par unikālu saimniecību.

Katrs no mums ir neaizstājams saimniecības pārveidojošā spēka radīšanā. Kopā mēs strādājam pie nākotnes vīzijas, kur cilvēki dzīvo kā neatņemama dabas sastāvdaļa. Šī vīzija izpaužas mūsu ikdienas darbībās: kaņepju produktu ražošanā, ko atradīsiet mūsu tiešsaistes vai saimniecības veikalā, mūsu apmeklētāju vadīšanā, pasākumu rīkošanā, kā arī mūsu kaņepju "salidojumu" atdzīvināšanā.

Mūsu saimniecību, kas atrodas Latgales reģionā, mēs dibinājām 2017.gadā, un kopš tā laika esam veltījuši savu dzīvi kaņepju audzēšanai un produktu radīšanai, vienlaikus izglītojot citus par kaņepju auga izmantošanu un priekšrocībām. Kādā dzīves brīdī mēs jutām vajadzību vairāk būt saistītiem ar dabu, tāpēc 2014.gadā mūsu ģimene pameta pilsētas dzīves steigu Londonā un pārcēlās uz nelielu ciematu, ko sauc par Obeliškām. Mēs tiecāmies pēc lēnākas, vienkāršākas dzīves un dabas klātbūtnes ikdienā.

Tā, kas sākās kā maza kaņepju saimniecība, šobrīd ir attīstījusies par plaukstošu biznesu, kas specializējas pilnvērtīgu kaņepju produktu ražošanā un sniedz citiem nepieciešamos rīkus un informāciju par industriālajām kaņepēm. Mūsuprāt, šis augs ir gan skolotājs, gan sazvērnieks apziņas pārejā uz brīnumu, pārpilnību un vienotību. 

Vairāk informācijas par uzņēmumu atradīsiet šeit: OBELISK FARM