Līdz "BIZNESA LEPNUMS 2023" apbalvošanas ceremonijai vien nedaudz vairāk nekā nedēļa, tāpēc laiks sākt iepazīties ar pretendentiem!

Esam IT uzņēmums, kas dibināts 2019.gadā. Aktīvi attīstām sabalansētu ēdienkaršu sastādīšanas programmu “Jenots”, ko izmanto nu jau vairāk nekā 120 izglītības iestāžu ēdinātāji visā Latvijā. Rīkojam bezmaksas vebinārus skolu un bērnudārzu ēdinātājiem, kur piedalās dažādi ēdināšanas jomas speciālisti (pārtikas tehnologi, uztura speciālisti, pavāri, PVD pārstāvji) un dalās ar savām zināšanām un pieredzi.

Šobrīd turpinās aktīvs darbs pie “Jenota” publiskās pavārgrāmatas papildināšanas. Pašlaik “Jenots” klientiem brīvi pieejama pavārgrāmata ar vairāk nekā 800 tehnoloģiskajām kartēm. Tāpat uzsākts darbs pie automātiskas ēdienkaršu izveides, izmantojot mākslīgo intelektu, kā arī ievērojot veselīga uztura pamatprincipus un rūpējoties par pilnvērtīgu uzturvielu nodrošināšanu ēdināmajiem.

Pašreizējais “Jenota” mērķa tirgus ir Latvijas izglītības un medicīnas iestāžu ēdinātāji. Turpmākos plānos ir paredzēta produkta tulkošana un pielāgošana citiem tirgiem.

Vairāk informācijas par uzņēmumu atradīsiet šeit: ALPHA SOLUTIONS