Līdz "BIZNESA LEPNUMS 2023" apbalvošanas ceremonijai vien nedaudz vairāk nekā nedēļa, tāpēc laiks sākt iepazīties ar pretendentiem! 

Organizācijas pamatdarbība ir Latvijā iegūtas un pārstrādātas kūdras un kūdras substrātu eksports uz ārvalstīm, kas, ņemot vērā kūdras iegulu trūkumu Eiropā, ir pieprasīts produkts un nodrošina pastāvīgu klientu loku, kas novērtē Latvijas kūdras kvalitāti. Šogad uzņēmums paplašina eksporta tirgu, nodrošinot kūdras piegādi arī uz Ķīnu. Uzņēmuma darbība sākusies 2016.gadā.

SIA “Greenvalley” ne tikai eksportē Latvijas dabas produktus uz ārvalstīm, bet domā arī par iekšzemes kopproduktu un lauku vides attīstību, izveidojot lauksaimniecības struktūrvienību. 16 ha platībā tiek audzētas augstas kvalitātes krūmmellenes un to raža tiek piegādāta kulinārijas jomas pārstāvjiem, tomēr koncentrējoties uz pašlasīšanas metodi, tādā veidā dodot iespēju arī apkārtnes iedzīvotājiem iegādāties augstvērtīgu produktu.

Lai nodrošinātu kvalitatīvu ogu ražu, ir nepieciešamas bites, kas apputeksnē ogu krūmus, tāpēc radās arī bišu drava, ko aprūpē biškopis ar ilggadēju pieredzi nozarē. Dravā tiek izmantoti augstvērtīgi putupolistirola stropi “BeeBox”, kas ražoti Somijā un daudz labāk pasargā bites ziemā kā parastie koka stropi.

Visa organizācijas darbība ir vērsta uz ilgtspējību, attīstību un ieguldījumu Latvijas nākotnē. Ar pašražoto produkciju SIA “Greenvalley” atbalsta arī novada pašvaldības organizētos pasākumus, piemēram, jaundzimušo godināšanas pasākumu “Dzimis Siguldas novadā”.

Vairāk informācijas par uzņēmumu atradīsiet šeit: GREENVALLEY