Līdz "BIZNESA LEPNUMS 2023" apbalvošanas ceremonijai vien nedaudz vairāk nekā nedēļa, tāpēc laiks sākt iepazīties ar pretendentiem!

Uzņēmums tirgu pārstāv divās nozarēs - mēbeļu nozarē, kura nodarbojas ar koka logu, durvju un mēbeļu izgatavošanu pēc individuāliem pasūtījumiem, kā arī izgatavo ekskluzīvas mēbeles pēc dizaineru skicēm. Ar katru gadu uzņēmums paplašinās, piesaistot arvien lielāku pašmāju un arī ārzemju pasūtītāju uzmanību ražotajai produkcijai. Lielākie pasūtītāji ir no Latvijas, Norvēģijas, Zviedrijas, Somijas, Vācijas un Šveices.

Līmēto kokmateriālu nozarē, kurā uzņēmums piedāvā līmētas durvju sagataves, plātņu sortimentu mēbeļu ražotājiem, kā arī dažādas profilētas līstes būvniecības sektoram un bilžu rāmju ražotājiem. Eksporta galvenie tirgi ir ES uzņēmumi, kuri radot šīm sagatavēm atkal savu pievienoto vērtību savās ražotnēs, eksportē šos produktus pa visu pasauli. 

Uzņēmumā ir nodarbināti divi dizaineri, kuri ieklausās un realizē skicēs katra klienta vēlmes. Starp lielākajiem un ievērojamākajiem darbiem jāatzīmē Liepājas pilsētas pašvaldības ēkas 83 vēsturisko logu izgatavošana un uzstādīšana. Šobrīd tiek strādāts pie 262 vēsturiska tipa logu izgatavošanas un uzstādīšanas Ivenakas pilī, Vācijā. Tā ir slavena ar savu baroka ansambli, kur atrodas pils, baznīca, oranžērija, saimniecības ēkas un dabas mantojums – ozoli, kas ir vairāk nekā 1000 gadus seni. Liels gods uzņēmumam šobrīd ir mēbeļu izgatavošana un uzstādīšana Rīgas pilij. Tāpat nesen pabeigts objekts jaunuzceltā Ventspils zinātnes centrā Vizium, kur tika izgatavotas publisko telpu mēbeles.

Šī gada aprīlī uzņēmums veiksmīgi prezentēja ražoto produkciju izstādē “Hyttemessen” Norvēģijā, kur guva īpašu izstādes rīkotāju atzinību un lielu interesi par piedāvāto mēbeļu dizainu privātajā sektorā. Pēc dalības izstādē uzņēmuma dizaineri saņēma vairākus aicinājumus strādāt pie privātmāju interjera izveides Norvēģijā, Zviedrijā un Somijā.

Uzņēmums “SIA Laimdotas” dibināts 1992.gada 26.maijā. Pērn tas atzīmēja savu 30 gadu jubileju. Šobrīd tas ir mūsdienīgs ģimenes uzņēmums, kas turpina aktīvi ieguldīt resursus uzņēmuma attīstībā, būvējot jaunu ražotni un iegādājoties arvien efektīvākas kokapstrādes iekārtas.

Uzņēmums nodarbina vietējos iedzīvotājus, atbalsta vietējo ekonomiku un rūpējas par saviem darbiniekiem, nodrošinot viņiem labus apstākļus un modernas darba vietas. Tāpat uzņēmums regulāri atbalsta sabiedrības iniciatīvas.

Vairāk informācijas par uzņēmumu atradīsiet šeit: LAIMDOTAS