"BIZNESA LEPNUMS 2023" apbalvošanas ceremonija jau 20.jūnijā, tāpēc laiks sākt iepazīties ar pretendentiem!

SIA "UXDA" ir finanšu digitālo produktu lietotāju pieredzes (User Experience - UX) dizaina aģentūra un pasaulē pirmais dizaina uzņēmums, kas specializējas UX dizaina veidošanā tikai finanšu zīmolu digitāliem servisiem. Uzņēmums, kas dibināts 2015.gadā, sastāv no 20 cilvēku komandas, kas ir radījusi vairāk nekā 100 digitālo produktu arhitektūras un dizaina risinājumus vadošajiem finanšu uzņēmumiem no 36 valstīm (piemēram, “Garanti BBVA”, “Emirates NBD”, “HSBC”, “Bank of Jordan”, “United Arab Bank”, “GCash”). Uzņēmuma misija ir cilvēciskot finanšu industriju, balstoties uz lietotāju centrētu domāšanas veidu un dizainu.

Digitālo finanšu servisu izveide ir sarežģīts process. Lai rezultāts būtu veiksmīgs, jāņem vērā vairāki faktori, it īpaši lietotāju psiholoģija un uzvedības modeļi, kas var atšķirties no valsts un ikdienas finanšu pieradumiem. Šī iemesla dēļ “UXDA” ir izstrādājusi savu finanšu dizaina metodoloģiju, kas apvieno finanšu uzņēmuma mērķus, produkta lietotāju vajadzības un mūsdienu tehnoloģiju sniegtās iespējas, rezultātā sasniedzot pārdomātus un ērtus digitālos risinājumus, balstoties uz klienta biznesa vajadzībām un vērtībām. 

“UXDA” unikālā lietotāju pieredzes pieeja un veidotie dizaini ir saņēmuši vairāk nekā 20 starptautiskus apbalvojumus, tostarp “IF Design Awards”, “Banking Technology Awards”, “London Design Awards” un citus. Tāpat “UXDA” bijusi labāko Latvijas uzņēmumu vidū LIAA un Ekonomikas ministrijas organizētajā “Eksporta un inovācijas balvā”.

“UXDA” tiecas iedvesmot finanšu industriju, uzsverot lietotāju centrēta dizaina nozīmību, un veidot nākamās paaudzes dizaina risinājumus. Ar aktīvu zināšanu apmaiņu un rakstu publicēšanu pasaulē pazīstamos medijos, kā piemēram, “Forbes”, “The Financial Brand”, “Finextra”, Latvijā izveidotais uzņēmums guvis atpazīstamību pasaules mērogā kā viedokļu līderis. Līdz šim “UXDA” izplatītie raksti un podkāsti sasnieguši vairāk nekā 300 000 finanšu profesionāļu no 128 pasaules valstīm.

Raugoties nākotnē, “UXDA” vēlas sasniegt vēl vairāk finanšu uzņēmumu visā pasaulē, vairojot lietotāju centrēta dizaina ietekmi uz to, kā digitāli finanšu produkti var atvieglot un uzlabot cilvēku dzīves.

Vairāk informācijas par uzņēmumu atradīsiet šeit: UXDA