Līdz "BIZNESA LEPNUMS 2023" apbalvošanas ceremonijai vien nedaudz vairāk nekā nedēļa, tāpēc laiks sākt iepazīties ar pretendentiem!

SIA “IDT MEDIA” pilna servisa digitālā aģentūra ir padarījusi Latviju par atpazīstamu spēlētāju e-komercijas jomā visā pasaulē. Strādājam ar klientiem no ASV lielāko kompāniju saraksta “Fortune 500”, kā arī citiem atpazīstamiem un nozīmīgiem zīmoliem un projektiem. Nu jau arī Latvijā liela daļa lielo uzņēmumu tiek apkalpoti tieši pie mums.

Ļoti cenšamies sniegt pienesumu Latvijas sabiedrībai un tās iedzīvotājiem. Pagājušajā gadā organizējām intensīvas apmācības mēneša garumā, lai apmācītu programmēšanā cilvēkus, kuri par programmēšanu neko daudz nezināja. Esam aktīvi ziedotāji – ik gadu cenšamies palīdzēt gan maznodrošinātām ģimenēm un pensionāriem, gan Ukrainai. Astoņu gadu laikā bez papildus finansējuma mūsu kolektīvs izaudzis no diviem programmētājiem līdz vairāk kā 110 darbiniekiem Latvijā.

Šogad sadarbojāmies ar pirmo privāto augstskolu Kuveitā, lai apmācītu studentus modernākajās tehnoloģijās, programmēšanas tendencēs un digitālajā dizainā. Tāpat ļoti cītīgi strādājam, lai uzlabotu mūsu darbinieku labklājību un attīstību. Darbinieki pie mums patiešām jūtas labi – to apliecina vairāki gadījumi, kad darbinieki, kuri izvēlējušies mainīt darbu un aiziet no mums, tomēr pēc tam ir atgriezušies, jo šeit ir lieliska darba atmosfēra. Apmācām darbiniekus gan standarta veidos, gan arī, pieaicinot pasaules līmeņa speciālistus no ārzemēm, lai tieši mūsu darbinieki kļūtu par pasaules līmeņa ekspertiem savā jomā.

Vairāk informācijas par uzņēmumu atradīsiet šeit: MAGEBIT