"BIZNESA LEPNUMS 2023" apbalvošanas ceremonija jau 20.jūnijā, tāpēc laiks sākt iepazīties ar pretendentiem!

SIA “Midis” sniedz uzņēmumu programmatūras produktu konsultāciju, izstrādes, sarežģītu sistēmu integrācijas un apmācības pakalpojumus, kā arī nodrošina pilnu izstrādes ciklu, sākot ar klienta ideju un beidzot ar biznesa risinājuma uzturēšanu. Uzņēmums uzlabo un pilnveido sistēmu, lai tā atbilstu jaunākajām un mūsdienīgākajām tendencēm, sniedzot iespēju iegūt labākus rezultātus konkurencē un attīstīt savu biznesu.

SIA “Midis” piedāvā biznesa programmatūras pakalpojumu ne vien Latvijā, bet arī citās pasaules valstīs, piemēram, ASV, Lielbritānijā, Vācijā, Īrijā un citviet. Veidojot ciešas saiknes, un, sniedzot kvalitatīvu pakalpojumu, klienti turpina ar uzņēmumu sadarboties vairākus gadus.

SIA “Midis” tiecas uz izaugsmi, piedāvājot produktus, ko ikdienā izmanto arī uzņēmuma kolektīvs. Sistēma “Odoo ERP” ir pamatplatforma, kas tiek izmantota ikdienas informācijas apmaiņā, tur tiek sagatavotas un izsūtītas algas kartītes uz e-pastu, 90% dokumentu tiek apstrādāti un parakstīti elektroniski. Arī darba laika uzskaite un projektu vadība notiek, izmantojot “Odoo”.

Uzņēmuma mērķis ir nodrošināt kvalitatīvus IT risinājumus citiem uzņēmumiem.

SIA “Midis” mūsdienīgās tehnoloģijas palīdz optimizēt ikdienas darba procesus, automatizēt darbības, kas ikdienā tiek veiktas vairākkārt, palīdz sakārtot darba plūsmu, izskaužot laikietilpīgas aktivitātes, kas nenes peļņu uzņēmumam, kā arī palīdz iegūt vērtīgus datus, lai pieņemtu stratēģiski svarīgus lēmumus un attīstītos.

Vairāk informācijas par uzņēmumu atradīsiet šeit: MIDIS