"BIZNESA LEPNUMS 2023" apbalvošanas ceremonija jau 20.jūnijā, tāpēc laiks sākt iepazīties ar pretendentiem!

SIA „Ošukalns celtniecība” pirmsākums ir datējams ar 2003.gadu, kad tika izveidots jauns un neliels būvniecības uzņēmums tikai vienas celtnieku komandas sastāvā.

Šobrīd uzņēmums ir viens no vadošajiem daudznozaru uzņēmumiem Jēkabpils novadā, spējot saviem sadarbības partneriem piedāvāt visaptverošu pakalpojumu klāstu. Galvenā pamatnozare joprojām ir vispārējo būvniecības darbu veikšana un šo gadu laikā ir veiksmīgi realizēti neskaitāmi sabiedrisko ēku, lauksaimniecības būvju un rūpniecisko objektu būvniecības projekti visā Latvijas teritorijā. Papildus tam, SIA “Ošukalns celtniecība” kā uzticami un kvalitatīvi partneri pierāda sevi dažāda veida inženierkomunikāciju būvniecībā, veicot siltumapgādes, kanalizācijas un ūdensapgādes tīklu izbūvi gan ēkās, ārtelpās un ceļa posmu pārbūvēs. Savukārt, lai klientiem nodrošinātu visaptverošu pakalpojumu klāstu, jau kopš uzņēmuma pirmsākumiem darbojas Skārdniecības darbnīca. Klientiem ir iespēja iegādāties jau gatavu produkciju – tādus skārda izstrādājumus kā jumtu segumi, jumtu noteksistēmas, to elementi, skārda apdares materiāli privātmājām un industriālajiem objektiem. Skārdnieku darbnīcas speciālisti nodrošina arī nestandarta skārdniecības detaļu individuālu izgatavošanu pēc klienta vajadzībām.

Īpaši vēlamies uzsvērt divas uzņēmuma nozares. Viena no tām – enerģētikas nozare, kas ir viena no jaunākajām uzņēmuma jomām un tika izveidota pirms četriem gadiem. Šobrīd no salīdzinoši nelielas struktūrvienības tā ir izaugusi un attīstījusies par stabilu un izaicinošu pamatnozari. Pateicoties speciālistu ieguldītajam darbam un zināšanām, ir izbūvēti neskaitāmi ēku elektroinstalāciju, ielu apgaismojumu, telekomunikāciju tīklu, vājstrāvas tīklu, “Latvenergo” tīklu objekti, saules paneļu parku projekti. Otra nozare, kas ir attīstījusies par patstāvīgu un pilnvērtīgu pamatnozari ir metālapstrāde, veicot dažādu metāla konstrukciju, mašīnbūves detaļu, konveijeru izgatavošanu, metāla izstrādājumu griešanu, skrotēšanu un krāsošanu. Ražotnē izgatavotā produkcija un detaļas tiek pārdotas gan vietējam Latvijas tirgum, gan tiek eksportētas uz ārvalstīm.

Uzņēmumam dabiski attīstoties, ir labiekārtota infrastruktūra, sabiedriskā vide kļuvusi pievilcīgāka, kā arī ir radītas jaunas darbavietas un šobrīd SIA “Ošukalns celtniecība” komandā ir jau 140 darbinieku.

Organizācijas pamatā ir mērķtiecīga standartu paaugstināšana, ko apliecina ieviestā kvalitātes un vides pārvaldības sistēma, produktu sertifikācija, kā arī nākotnes plāni, kas saistās ar produkta vides deklarācijas iegūšanu. Organizācijai ir atbildīga attieksme pret vidi, tāpēc tā ikdienā rūpējas par dabas saudzēšanu, piesārņojuma samazināšanu un novēršanu, kā arī resursu taupīšanu un lietderīgu izmantošanu.

SIA “Ošukalns celtniecība” misija ir būvēt profesionāli, atbildīgi un kvalitatīvi, un tas ir uzņēmuma galvenais virzītājspēks. Uzskatām, ka mūsu uzņēmuma vērtība ir pieredzes bagātie darbinieki un neatlaidība, kas ļauj realizēt visgrūtākos uzdevumus un sasniegt izvirzītos mērķus.

Šogad uzņēmums atzīmēs tā pastāvēšanas 20.gadadienu un ir patiesi lepns ar pēdējo gadu sasniegumiem, priecājas strādāt un augt kopā ar saviem darbiniekiem un partneriem!

Vairāk informācijas par uzņēmumu atradīsiet šeit: OŠUKALNS CELTNIECĪBA