Līdz "BIZNESA LEPNUMS 2023" apbalvošanas ceremonijai vien nedaudz vairāk nekā nedēļa, tāpēc laiks sākt iepazīties ar pretendentiem! 

Satiekoties diviem pieredzējušiem tehniskas jomas speciālistiem, 2009.gadā tika izveidots industriālo sensoru uzņēmums – SIA "WILL Sensors". Mūsu mērķis ir dalīties ar specifiskām sensoru pielietojumu zināšanām un kvalitatīvi apgādāt Latvijas ražotājus ar mūsdienīgiem automatizācijas risinājumiem. SIA "WILL Sensors" pārstāvētie un komplektētie produkti nodrošina procesu parametru (temperatūra, mitrums, spiediens, novietojums, ātrums, attālums, utml.) mērīšanu, produktu vai izejvielu kvalitātes kontroli, ražošanas procesu uzraudzību un efektivitātes paaugstināšanu.

Komandā esam septiņi industriālo sensoru speciālisti. Nepārtraukti papildinot zināšanas pie starptautiskiem ražotājiem pasaulē, nododam zināšanas Latvijas profesionāļiem – no iekārtas operatora līdz ražošanas direktoram. Šobrīd strādājam ar vairāk kā 2000 Latvijas uzņēmumiem, kuru rīcībā vai apkalpošanā ir rūpnieciski tehnoloģiskās iekārtas. 

Aktuālākais pakalpojums šobrīd ir resursu un procesu pārraudzība (IIOT - industriālais lietu internets). Tas tiek panākts gan vecākas, gan jaunākas iekārtas, ēkas, noliktavas vai darba mašīnas aprīkojot ar piemērotiem sensoriem, datu krājējiem un lietotājam ērtu programmatūru. Rezultātā dati automātiski tiek nosūtīti atbildīgajiem darbiniekiem, visiem procesiem var sekot reālā laikā un laicīgi tiek saņemta informācija par iespējamu avārijas situāciju.

Otra būtiska nepieciešamība ir resursu vai objektu izsekojamība (RFID - radio frekvences identifikācijas risinājumi). Aprīkojot objektus ar atbilstošiem RFID tagiem, izvietojot uztveršanas antenas, tiek iegūta ļoti precīza uzskaite, atrašanās vieta, pārvietošanās laiks un maršruts. Balstoties uz savu partneru, somu speciālistu, pieredzi, varam realizēt apjomīgus projektus un veikt kvalitatīvas apmācības.    

80% mūsu tirgus ir Latvija, tāpēc varam atļauties individuālu pieeju katram uzņēmējam – izvērtējot esošo situāciju, ļaujam ietaupīt ievērojamus līdzekļus darbos, ko daudz efektīvāk veic sensoru iekārtas.

Esam lepni par klientiem, kuri prot pielāgoties tirgus situācijai un ieviest biznesam efektīvus tehnoloģiju veidus.

SIA "WILL Sensors" ar savām zināšanām un pieredzi palīdz investēt izaicinošos un uz nākotni orientētos automatizācijas risinājumos.

Vairāk informācijas par uzņēmumu atradīsiet šeit: WILL SENSORS