"BIZNESA LEPNUMS 2023" apbalvošanas ceremonija jau 20.jūnijā, tāpēc laiks sākt iepazīties ar pretendentiem!

Lai arī Covid-19 laikā un Ukrainas-Krievijas kara sākumā palielinājās būvmateriālu izmaksas, un daudzās valstīs potenciālie klienti atlika māju būvniecību, SIA “Zemgales tehnoloģiskajam centram” izdevās kāpināt savu apgrozījumu un peļņu. Tāpat uzņēmumam ar savu pieredzi un paveiktā darba kvalitāti izdevās pārliecināt skeptiskākos klientus, kuri uztraucās, vai esošajā situācijā pasaulē, “ZTC” spēs piegādāt mūsu ražotās mājas.

“ZTC” vadība izstrādā risinājumus, lai apmierinātu visas klientu vēlmes un uzņēmums darbotos atbilstoši tirgus pieprasījumam. Tiek radīti inovatīvi risinājumi māju būvniecībā, lai “ZTC” ražotās ēkas būtu videi draudzīgākas un klientiem izdevīgākas. Piemēram, ražotnē tiek apvienots koka karkasa panelis ar CLT materiālu. Tādā veidā tiek samazināti klienta izdevumi būvlaukumā, kā arī darbi tiek veikti rūpnīcā, kontrolētā vidē.

Uzņēmums ar nelieliem reklāmas izdevumiem veiksmīgi sasniedza Nīderlandes tirgū un nu jau sekmīgi tajā darbojas. Sadarbojoties ar valsts tirdzniecības un rūpniecības kamerām un arhitektiem, potenciālie klienti tiek iepazīstināti ar koka karkasa māju būvniecības tehnoloģiju un to priekšrocībām salīdzinājumā ar mūra ēkām.

Regulāri tiek ieguldīti līdzekļi uzņēmuma attīstībā, ražošanas procesa optimizācijā, uzlabošanā un darbinieku attīstībā, darba apstākļu uzlabošanā. Tāpat tiek iegādātas jaunas robotizētas ražošanas iekārtas, lai uzlabotu darba ražīgumu un precizitāti, atvieglotu darbinieku darba procesu. Uzņēmums arī mudina darbniekus mācīties, pilnveidot savu kvalifikāciju. 2019.gadā konkursā “Jelgavas pilsētas Gada balva uzņēmējdarbībā 2019” SIA “ZTC” tika apbalvots nominācijā “Sociāli atbildīgs uzņēmums”.

“ZTC” atbalsta videi draudzīgu un ilgtspējīgu būvniecību. Pirms kāda laika uzņēmums iegādājās dabai draudzīgāku bezatgriezumu siltumizolācijas ieklāšanas iekārtu, kur kā siltumizolācijas materiāls tiek lietota celuloze vai kokšķiedra. Tāpat jāpiemin, ka iespējamie kokmateriālu atgriezumi tiek pārstrādāti kurināmajā un ar to tiek apkurināta uzņēmuma ražotne gada aukstajos mēnešos. Savukārt citu būvmateriālu atgriezumi tiek nodoti otrreizējai pārstrādei.

Vairāk informācijas par uzņēmumu atradīsiet šeit: ZTC