"BIZNESA LEPNUMS 2023" apbalvošanas ceremonija jau 20.jūnijā, tāpēc laiks sākt iepazīties ar pretendentiem!

SIA “Ārītes” atrodas un strādā Jēkabpils novada laukos, Lones ciemā. Tas, ka uzņēmuma darbība ir tālu no pilsētas, piešķir papildus slodzi ikdienā, bet lauku kopienas veidošana uzņēmumam palīdz ar to lieliski tikt galā. Apkārt pulcējas vietējie ļaudis, kuri ienes dzīvīgumu gan visā ciemā, gan “Ārītēs”.

Papildus pamata darbībai uzņēmums attīstījis stādaudzētavu – galvenokārt, rožu audzēšanu. Tas sācies kā hobijs, izmantojot no vecvecākiem pārmantotas prasmes – nu tas pārtapis vairākās siltumnīcās un rožu kolekcijas dārzā, kas nemitīgi tiek papildināts ar jaunām šķirnēm (šobrīd vairāk nekā 500), kas tiek tirgotas Latvijā un Eiropā.

Uzņēmumam ir vairāk nekā 500 klientu, šajā biznesā aizvadīti septiņi gadi. SIA “Ārītes” tirdzniecībā ievieš arvien jaunas nianses – tā apvienots digitālais risinājums, pasūtot stādus tikai mājaslapā, ar tiešo pārdošanu – veidojot produkcijas piegādes apļus pa maršrutiem Sēlijā un tuvējā Jēkabpils pilsētā. Ja klienti dzīvo ārpus Sēlijas reģiona, tiek izmantoti pakomātu sūtījumi.

Uzņēmums ļoti rūpējas par uzticības pilnu sadarbību ar katru no klientiem un atgriezenisko saiti. Papildus stādu tirdzniecībai katrs var saņemt atbalstu iegādāto stādu audzēšanā un kopšanā, uzņēmumam nodrošinot konsultācijas 24/7 režīmā. Savukārt, mājaslapā klientiem pieejami izglītojoši materiāli un praktiski padomi.

Arī šogad, 2023.gada 15.jūlijā, Lonē notiks ikgadējie Rožu svētki, kas laipni gaida ne tikai tuvus un tālus ciemiņus, bet, kur piedalās arī atpazīstami mūzikas izpildītāji. Uzņēmuma aicinājums izskan kā vadmotīvs: “Būsim priecīgi, ja jūsu ceļš vedīs pie mums uz gleznaino Sēliju, bet, ja tas ir apgrūtinoši, ceram satikties tirgos vai, iepriekš vienojoties, varbūt varam aizbraukt pie jums!”

Vairāk informācijas par uzņēmumu atradīsiet šeit: ĀRĪTES