Līdz "BIZNESA LEPNUMS 2023" apbalvošanas ceremonijai vien nedaudz vairāk nekā nedēļa, tāpēc laiks sākt iepazīties ar pretendentiem!

SIA “AW Latvia” rūpējas par ilgtspēju, otrreizēji pārstrādājot koku, lai no veciem dēļiem radītu jaunus dizaina produktus ar pievienoto vērtību eksporta tirgiem, jo lielāko daļu produkcijas uzņēmums eksportē.

Uzņēmums dibināts 2012.gadā un tā pamatdarbība ir kokapstrāde. Uzņēmums kā izejmateriālu izmanto kokmateriālu, kas tiek iegūts, demontējot vecas koka ēkas. Savas darbības laikā SIA “AW Latvia” ir izveidojis divus preču zīmolus “Antique wood” (produkti no otrreiz pārstrādātas koksnes — mēbeles, sienu apdares materiāls, trīs slāņu plātnes un interjera dizaina priekšmeti) un “Wooden Wall Design” (sienu apdares paneļi, durvis no antīka un jauna koka). Uzņēmums nodarbojas ar abu šo zīmolu produktu ražošanu un pārdošanu.

Veci dēļi un citi koka konstrukciju izstrādājumi daudzu acīs nav nekas vairāk par malku vai nevajadzīgiem krāmiem un tas, ka tie varētu pārtapt par antīka izskata mēbelēm, durvīm, sienu paneļiem, sākotnēji nešķiet ticami. Tomēr SIA “AW Latvia” tieši šādus – jau vienu dzīvi «nodzīvojušus» – kokmateriālus pārvērš dārgos dizaina izstrādājumos, mēbelēs un sienu paneļos, kas sekmīgi tiek pārdoti 30 valstīs.

Uzņēmums veicina zaļo domāšanu, atbalstot ražošanas ietekmes samazināšanu un dabisko resursu atjaunošanos.

Vairāk informācijas par uzņēmumu atradīsiet šeit: AW LATVIA