Līdz "BIZNESA LEPNUMS 2023" apbalvošanas ceremonijai vien nedaudz vairāk nekā nedēļa, tāpēc laiks sākt iepazīties ar pretendentiem! 

Uzņēmums ‘’Latvia Packing’’ ir radīts 2016.gadā un ražo industriālo koka iepakojumu – palešu bortus. Uzņēmuma rūpnīca ir nodrošināta ar automātiskām ražošanas līnijām, atvieglojot darbu strādniekiem.

Uzņēmuma valdes priekšsēdētājs Kaspars Elarts astoņus gadus ir dzīvojis un guvis pieredzi Nīderlandē, vienā no lielākajām rūpnieciskās koka iepakojuma ražošanas kompānijām Eiropā – "Meilink Group". Krājot zināšanas un pieredzi, Kaspars saprata, ka jāatgriežas Latvijā un jāliek lietā iegūtās prasmes, radot kaut ko savu.

Šī mazā perioda laikā uzņēmums ir ļoti strauji attīstījies, radot vairāk nekā 40 darbavietu. Ņemot vērā, ka ap 97%  saražotās produkcijas tiek eksportēta uz Eiropu, uzņēmuma plāni izaugt un pilnveidoties neapstājas. Jau ir uzsākti procesi pie brikešu ražotnes izveides un saules paneļu uzstādīšanas elektroenerģijas ražošanai uzņēmuma vajadzībām. SIA “Latvia Packing” ir jauna kompānija ar mērķi attīstīties, tāpēc regulāri piedalās iepakojumu izstādēs, popularizējot uzņēmuma un Latvijas vārdu Eiropā.

Vairāk informācijas par uzņēmumu atradīsiet šeit: LATVIA PACKING