Lai mūsu reģions atveseļotos ātrāk no Covid-19 pandēmijas izraisītās veselības un ekonomikas krīzes, ZAB “SORAINEN” uzsākuši “Shared Mission” programmu. Tās mērķis ir atbalstīt projektus Baltijā un Baltkrievijā, kas radušies, lai palīdzētu atrisināt ar Covid-19 saistītās problēmas.

Atbalsta apmērs – 100 000 EUR

“SORAINEN” aicina atsaukties organizācijas, kas piedāvā produktus vai pakalpojumus, kas radīti Covid-19 pandēmijas apkarošanai vai tās ekonomisko seku mazināšanai. “SORAINEN” piedāvā bezmaksas juridiskos un nodokļu pakalpojumus 100 000 eiro apmērā.

Sorainen Latvijas biroja vadošā partnere Eva Berlaus stāsta par programmas ideju:  “Korporatīvā sociālā atbildība vienmēr ir bijusi svarīga “SORAINEN” identitātes daļa. Šobrīd, kad visas valstis, kurās darbojas mūsu advokātu biroji, un pasaule kopumā atrodas nebijušā un ļoti sarežģītā situācijā, esam sapratuši, ka ikvienas privātas organizācijas atbalsts ir nepieciešams vairāk nekā parasti. Ar savu projektu vēlamies sniegt būtisku atbalstu krīzes risināšanā un ceram, ka mūsu piemērs iedvesmos arī citus”.

“Mēs aicinām pieteikties gan uzņēmumus, gan nevalstiskās organizācijas. Īpaši gaidīsim pieteikumus no projektiem, kas aptver vairākas valstis Baltijas un Baltkrievijas reģionā; priecāsimies atbalstīt arī neliela mēroga vietējus projektus,” pavēsta programmas koordinatore Baltijā un Baltkrievijā – Karin Madisson.

Pieteikšanās

Iesniegšanas termiņš ir noteikts 2020. gada 19. maijs, bet pieteikumus sāks izskatīt uzreiz, to iesniegšanas secībā.