Laikā, kad tik daudz tiek runāts par dabas aizsardzību, svarīgi domāt par pārvietošanas veidiem, kas tik ļoti nepiesārņo vidi. Šī iemesla dēļ aizvien vairāk cilvēku izvēlas pārvietoties ar velosipēdu. Savukārt pie biroja izvietotas velonovietnes ir viens no veidiem, kā uzņēmums var veicināt darbinieku rūpes par vidi.

Velo priekšrocības

Fiziskās aktivitātes ir ļoti nozīmīga cilvēka dzīves sastāvdaļa, īpaši, sēdoša darba darītājiem. Tomēr lielai daļai ekonomiski aktīvo valsts iedzīvotāju neatliek brīvs laiks apzinātām fiziskām aktivitātēm. To var atrisināt braukšana ar velosipēdu uz darbu, kas aizstātu ikdienas pārvietošanos ar automašīnu.

Kāpēc mudināt darbiniekus pārvietoties ar velosipēdu?

  • Veselības uzlabošanas iespēja.
  • Mazāk uztraukumu ceļā.
  • Fiziskās aktivitātes, kam nebūtu jāvelta papildu laiks.

Velo drošībā ar Velonovietnes.lv

Daļa velobraucēju nereti uzsver, ka tieši velonovietņu esamība viņus mudina mazāk izmantot auto, jo braukt ar velosipēdu ir ērtāk, ātrāk, nav jādomā par auto novietošanu vai drūzmēšanos pārpildītā sabiedriskajā transportā.

Tomēr pastāv kāda problēma – velonovietnes un to drošība. Protams, apkārtējā vidē daudzviet ir velonovietnes, bet tās nav drošas, tādēļ izvēloties uzstādīt velonovietni pie biroja jāizvērtē, kuras sniegs papildus aizsardzību pret velosipēdu zādzībām gan darbiniekiem, gan klientiem.

Mūsu – Velonovietnes.lv – risinājums ir labākais un drošākais aizsardzības veids velosipēda novietošanai, jo ļauj ar vienu slēdzeni saslēgt abas velosipēda riepas un rāmi, ko citas velovietnes nevar nodrošināt. Kā arī, ja citas velonovietnes laikā, kad nav nepieciešamas, aizņem papildus platību, jo atrodas horizontālā stāvoklī, tad Velonovietnes.lv velonovietnes aizņem daudz mazāk vietas, jo tās ir iespējams novietot vertikālā stāvoklī, kad nav nepieciešamas. Arī velosipēda lietotājam vairs nav jādomā par sava spēkrata aizsardzību pret zādzībām, jo to nodrošina velonovietne, ja ir iegādāta droša individuālā slēdzene.

Papildus klientiem tiek sniegtas precīzas velonovietnes un pakalpojuma izmaksas, lai būtu zināmas pakalpojuma kopējās izmaksas. Turklāt tiek piedāvāts pilns pakalpojumu klāsts – produkts (velonovietne), piegāde un uzstādīšana, kā arī divu gadu garantija produktam, kas ir spēkā no iegādes brīža. Par garantijas apliecinājumu kalpo bankas maksājuma izraksts, kas apliecina pirkumu un tā apmaksu. Tādēļ jums vairs nebūs jākrāj čeki, kuri izbalē un tieši vajadzīgajā mirklī tajos vairs neko nevar izlasīt. Garantijas pieprasīšana notiek elektroniski.

Katra mūsu piedāvāta velonovietnes detaļa ir izgatavota pie profesionāliem metālizstrādājumu ražotājiem, rūpīgi salikta un montēta ar rokām, testēta, pārbaudīta reālajā dzīvē un tikai tad nodota klientam.

Izvēlieties inovatīvu risinājumu darbinieku un klientu velosipēdu drošībai. Skaidri garantijas un piegādes nosacījumi, ko nepiedāvā konkurenti. Turklāt tagad, piesakoties mājaslapā Velonovietnes.lv, iespējams iegūt 20% atlaidi!