Lai izceltos pastāvīgi augošajā jaunuzņēmumu pasaulē, ar foršu produktu vien nepietiks. Jums ir nepieciešams ''spēles plāns", stratēģija un vēlme darīt lietas citādi. Censties pašam un soli pa solim mācīties no savām kļūdām, bieži vien izrādās ilgi, dārgi un nenoliedzami grūti.

Velocity Lab” tika izveidota tieši tādēļ, lai vienkāršotu šo sarežģīto ceļu. Artūra Krūzes un Kristapa Rjabova dibinātais uzņēmums piedāvā vairāk nekā tikai finansiālu palīdzību. “Velocity Lab” ir projekts, kas ne tikai palīdzēs jums paātrināt biznesa attīstību, bet arī dalīsies ar nepieciešamajiem inovatīvajiem rīkiem, savām zināšanām, pieredzi un kontaktu tīklu, lai nodrošinātu visu nepieciešamo jaunuzņēmuma turpmākai attīstībai.

6433e09c2ceaa593c392aeea_Artūrs-Krūze-un-Kristaps-Rjabovs.jpeg

Ar ko viss sākās?

Pirms “Velocity Lab” bija “Magebit”. Uzņēmums, ko dibināja tas pats ambiciozais duets, nav vienkārši vēl viens e-komercijas risinājumu pakalpojumu sniedzējs. “Magebit” rīcībā ir viss, kas ir nepiciešams modernam e-komercijas uzņēmumam, sākot no “Magento” un “Shopify” izstrādes līdz lieliskām digitālā mārketinga stratēģijām.

Forši ir tas, ka “Velocity Lab” ir izveidots, balstoties uz “Magebit” filozofiju un vērtībām –kvalitāti, attiecībām un elastību. Šos principus kompānija aktīvi pielieto, strādājot ar klientiem, vienmēr esot divus soļus priekšā un risinot problēmas, pirms tās radušās.

Magebit_Photoshoot_2023_Hres-153.jpg

Vairāk nekā paātrinājums

“Velocity Lab” ir solis pretim gaišākai nākotnei, ko spēruši divi entuziasti, balstoties uz savu pieredzi biznesa un inovāciju jomā.

Magebit_Photoshoot_2023_Hres-159.jpg

Izmantojot savu ilggadējo praktisko pieredzi šajā nozarē, Artūrs un Kristaps ir papildinājuši “Velocity Lab” ar atziņām, stratēģijām un metodoloģijām, kas ir izmēģinātas, pārbaudītas un pilnveidotas. Šīs bagātīgās zināšanas viņi pārnes uz “Velocity Lab”, nodrošinot, ka katrs viņu paspārnē esošais jaunuzņēmums gūst labumu no pārbaudītām vērtībām.

Būtībā sadarbība ar “Velocity Lab” nozīmē ne tikai atbalsta saņemšanu, bet arī iespēju kļūt par konkurētspējīgu un inovatīvu uzņēmumu.

No idejas līdz projektam

Viens no “Velocity Lab” pirmajiem investīciju projektiem ir Eiropas smaržu zīmols “L'aromes”, kas ar savu koncepciju apgriež smaržu tirgu kājām gaisā.

“L'aromes” ir ikvienam pieejama, vegāniska, nekaitīga un videi draudzīga augstas klases parfimērija. “L'aromes” ne tikai no jauna definē luksusa smaržas, bet arī izvirza savu elegances etalonu parfimērijā, izmantojot pilnīgi jaunus risinājumus ražošanā.

Ambiciozais startaps turpina savu ceļu, un “Velocity Lab” lepojas, ka ir daļa no šī projekta.

Skats no tuvākā punkta

“L'aromes dibinātājs” Artjoms Špakovs:

“Divas vērtīgākās lietas, ko esam guvuši sadarbībā ar “Velocity Lab”. Pirmkārt, viņu finansiālais atbalsts, kas deva šim biznesam krietni lielāku impulsu un auditorijas pieaugumu, nekā mēs varējām paveikt paši. Otrkārt, tehniskais un konsultatīvais atbalsts, kas aizpilda visus mazos sīkumus biznesa attīstības un informāciju tehnoloģiju jomā, lai nodrošinātu, ka "laiva nenogrims" un turpinās stabilu ceļojumu un izaugsmi. Turklāt “VelocityLab” izstrādāja mums pilnīgi jaunu mājaslapu un pārveidoja to par daudz labāk konvertējamu interneta veikalu. “Mūsu pieredze ir ārkārtīgi pozitīva. Ar Artūru un Kristapu ir izveidojusies patiesa sinerģija bez jebkāda nevajadzīga spiediena. Mentālā saikne noteikti arī ir. Esmu pārliecināts ka tas palīdzēs “L'aromes” augt un attīstīties vēl vairāk.”

Pietiks domāt, laiks rīkoties

Neļaujiet jūsu idejām palikt tikai prātā. “Velocity Lab” varēs pārvērst jūsu sapņus un idejas realitātē. Izmantojot kopīgus risinājumus, iespējas, sakarus un visaptverošu atbalstu, jūs strādāsiet ar “Velocity Lab” kā viena komanda, nodrošinot izaugsmi un attīstību uzņēmumam.

Padarīsim Baltijas valstis par inovatīvās uzņēmējdarbības centru kopā!

Esi gatavs sadarbībai?