"BIZNESA LEPNUMS 2023" apbalvošanas ceremonija jau 20.jūnijā, tāpēc laiks sākt iepazīties ar pretendentiem!

SIA "Eloking" tika radīts 2021.gadā un uzsāka savu darbību 2022.gada sākumā. Uzņēmuma pamatdarbība ir nodrošināt platformu, kas savieno profesionālus datorspēļu spēlētājus ar ikdienišķiem spēlētājiem. Līdzīgi kā "Uber" ir platforma transportam, uzņēmums "Eloking" ir platforma datorspēlēm un tā palīdz ikdienišķiem spēlētājiem sasniegt savus mērķus datorspēlēs.

"Eloking" radījuši divi radinieki – Artūrs un Kristaps Krūzes, un darbā katrs izmanto savas unikālās kompetences. Artūram ir programmēšanas zināšanas, kā arī vairāku veiksmīgu uzņēmumu radīšanas pieredze tepat Latvijā. Savukārt, Kristaps ir viens no Latvijā spēcīgākajiem UI/UX dizaineriem un viņam ir pieredze starptautisku jaunuzņēmumu veidošanā.

Pirmā gada laikā "Eloking" ir ļoti strauji attīstījies, izpildot vairāk nekā 4000 pasūtījumu. Arī 2023.gadu uzņēmums ir iesācis ar strauju attīstību. Lai arī tirgus daļa jaunuzņēmumam ir neliela, "Eloking" jau ir ļoti atpazīstams industrijā un visu lielāko konkurentu redzeslokā. Uzņēmums plāno attīstīt platformu, padarot to par spēcīgāko un lielāko industrijā, tādā veidā sniedzot labumu arī valstij, jo galvenokārt nodarbojas ar eksportu.

Vairāk informācijas par uzņēmumu atradīsiet šeit: ELOKING