Līdz "BIZNESA LEPNUMS 2023" apbalvošanas ceremonijai vien nedaudz vairāk nekā nedēļa, tāpēc laiks sākt iepazīties ar pretendentiem! 

Maza ģimenes alus darītava Jaunpilī.

Alus darītava savu darbību uzsāka 2017.gada maijā. Tās produkcija ir unikāls vietējais ražojums, kas nes Jaunpils vārdu Latvijā un priecē arī starptautiskos viesus. Alus darītava izveidota savdabīgā veidā – vecā šķūnī iebūvēta modernas konstrukcijas ražotne, kas apbur un savaldzina apmeklētājus, radot īpašu auru.

Alus tiek ražots mūsdienīgās iekārtās, savukārt produkcijas zīmols un dizains ir pašu radīts, izmantojot barona fon der Rekes dzimtas ģerboņa un pils torņa elementus uz alus pudelēm un etiķetēm.

Viens no uzņēmuma filozofijas pīlāriem ir ilgtspējība – sākot ar alus brūža ražošanas ēkas izvēli un beidzot ar produkta sastāvu.

Alus darītavas saimnieki ir fantastiski cilvēki – radoši, aktīvi un uz izaugsmi vērsti, kuri papildus alus darītavas ikdienas darbiem organizē arī dažādus publiskus pasākumus – koncertus, tikšanās, meistarklases.

Jāpiebilst, ka brūzī iespējams iegādāties ne vien alu, bet arī no alus sastāvdaļām ražotus produktus – alus ziepes, skrubjus, konfektes, kā arī dāvanas.

Vairāk informācijas par uzņēmumu atradīsiet šeit: JAUNPILS ALUS