"BIZNESA LEPNUMS 2023" apbalvošanas ceremonija jau 20.jūnijā, tāpēc laiks sākt iepazīties ar pretendentiem!

“Optic Guru” ir mūsdienīgs ģimenes uzņēmums, kura stāsts sākās 2003.gadā, kad viena ģimene optikas uzņēmumu izveidoja no nulles un tas veiksmīgi darbojas un nemitīgi attīstās jau 20 gadus. Šobrīd “Optic Guru” ir 41 optikas salons visā Latvijā, kas pazīstami ar nosaukumiem “Metropole”, “Metropole Outlet”, “Metropole Lonia” un “Zeiss Vision Centrs”.

Uzņēmuma galvenās vērtības ir ģimeniskums, aizrautība, dažādība, mūsdienīgums un uzticība, tām patiecoties uzņēmumā strādā vairāk nekā 140 uzticīgu darbinieku, kuri šīs vērtības savā darba vietā novērtē visvairāk.

Optikas salonos strādā arī profesionāli un zinoši optometristi, pie kuriem var veikt redzes pārbaudi, atnākt uz kontaktlēcu konsultāciju. Kā minējām iepriekš – mūsu kolektīvā veidojam ģimeniskas attiecības un to cenšamies raidīt arī klientiem, lai gan redzes pārbaudes apmeklējums, gan vēlāk briļļu pasūtīšana viņiem radītu pozitīvu iespaidu un ikviens sajustos uzklausīts.

Mūsu uzņēmums nepārtraukti aug un attīstās – pirmie sākām tirgot kontaktlēcas internetā, šobrīd sākam piedāvāt labāko speciālistu konsultācijas attālināti, un, visticamāk, pirmie Baltijā izmantojam gudru un jaudīgu tehnoloģiju iekārtu, ar kuras palīdzību redzi var pārbaudīt attālināti. Atrodoties jebkurā Latvijas novadā un pieslēdzoties salonam ar “Zoom” vai “Skype” palīdzību, iespējams saņemt visaugstāko redzes servisu attālināti. Nevar nepieminēt, ka mūsu unikalitāte slēpjas arī sadarbībā ar izcilo vācu tehnoloģiju uzņēmumu optikas un optoelektronikas jomā “Zeiss” un esam Latvijā vienīgie “Zeiss” sadarbības partneri briļļu optikas jomā, kā arī pirmie Baltijā un Skandināvijā atvērām “Zeiss Vision Centrus”.

Pateicoties uzņēmuma stāstam, komandai, vērtībām un attīstībai, mums ir ilggadēji, uzticīgi, profesionāli darbinieki, kā arī apmierināti un pateicīgi klienti, kuri atgriežas pie mums vēl un vēl.

Vairāk informācijas par uzņēmumu atradīsiet šeit: OPTICGURU